innovatus

Suha gradnja

Knaufovi montažni sistemi, mansarde, predelne stene, tlaki, spuščeni stropovi …

Knaufovi suhomontaži sistemi nudijo številne prednosti. V primeru statičnih problemov je suha notranja gradnja s Knauf sistemi morda edina rešitev. Predelava obstoječih prostorov je zaradi teže in debeline sten zelo enostavna.  Instalacijsko infrastrukturo brez problemov spravimo v steno ali integriramo v strop. Gradbeni odpadek minimalen . Suha notanja gradnja omogoča takojšnje nadaljevanje zaključnih del na zgrajenih površinah, saj odpadejo sušilni časi.  Mavec dokazano izboljšuje bivalno klimo.

Mansarde

Suhomontažna gradnja je skoraj povsem nadomestila gradnjo opečnih sten. Postopek je veliko hitrejši, cenejši in enostavnejši. Z mavčnimi ploščami lahko uredimo podstrešne mansarde na hitreje ter ceneje.

Predelne stene

Hitra, cenovno ugodna ter elegantna rešitev ločevanja prostorov. Z mavčnimi ploščami uspešno zadostimo tudi zvočni in toplotni izolaciji med prostori.

Tlaki

Knauf sisteme suhega estriha polagamo – kot pove že samo ime – po suhem postopku. V stavbo ne prinašamo vode, s tem pa tudi ne povečujemo teže. Reševanje statičnih problemov je v tem primeru urejeno. Zelo uporabna rešitev pri sanacijah, modernizacijah in preureditvah, kjer je včasih pomemben vsak gram. Ker plošče polagamo po suhem postopku, so takoj tudi pohodne.

Spuščeni stropvi

V hišah ali stanovanjih kjer so stropovi previsoki ali neravni so rešitev klasični spuščeni mavčni stropovi ali spuščeni stropovi za poslovne prostore (Armstrong stropovi, AMF). S sistemi se lahko izdela razne oblike stropov.

Mobile

031 859 393

sledite nam